Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Lediga jobb! Präst och pedagog

Lundby församling söker nu en pedagog till ungdomsteamet, som kommer att ha särskilt ansvar för konfirmandverksamheten, och en präst med samhällsintresse. Låter det intressant? Ansök via webben senast den 24 augusti!

Vill du bidra till Lundby församlings arbete med att skapa synliga, attraktiva och öppna mötesplatser där var och en som bor eller vistas här kan möta sig själv, möta andra och möta Gud?

Församlingen söker nu en präst med samhällsintresse och en konfirmandsamordnare. Läs mer om den tjänst som intresserar dig via länkarna nedan och ansök via webben senast den 24 augusti. Välkommen med din ansökan!

ANNONS - Präst med samhällsintresse
ANNONS – Konfirmandsamordnare