Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Regnbågspyssel i Flunsåsparken

Tisdagen den 14 augusti är det ”Pride i Flunsåsparken”. Lundby församling bidrar till programmet genom att bjuda in till regnbågspyssel under eftermiddagen. Kom och pyssla i regnbågens alla färger med oss!

Samma dag som EuroPride inleds i Göteborg blir det ”Pride i Flunsåsparken” på Hisingen. Med start kl.13 blir det bland annat ett scenprogram och workshops. Lundby församling bidrar genom att bjuda in till regnbågsfärgat pyssel (som börjar kl. 14). Välkommen!

VAD Regnbågspyssel med Lundby församling
NÄR Tisdag 14 augusti, kl. 14-18
VAR Flunsåsparken

MER INFORMATION

Pride i Flunsåsparken arrangeras av SDF Lundby.

goteborg.se/flunsasparken