NYHET! Fjällkonfa 2021

Natur, friluftsliv, gemenskap och samtal om livet och om kristen tro. Det är smakprov på vad Fjällkonfa innebär.

Fjällkonfa 2021

Fjällen brukar ofta ses i vinterklädnad, men med det här konfaalternativet kan du bli del av en grupp som upptäcker fjällen kanske för dig på ett helt nytt sätt.

Vi börjar vår konfatid med att träffas en helg i februari på hemmaplan i Lundby gamla församlingshem och kyrka. Det här är en så kallad förträff där vi får börja lära känna varandra.

Nästa träff blir en hajk på två dygn i juni med paddling i Vättlefjäll, och till slut kommer vi fram till augusti och vårt längre läger i Sälenfjällen. Där får vi fördjupa våra samtal, lära känna varandra ännu bättre och njuta av naturen genom spännande aktiviteter i sann friluftsanda. Inga särskilda förkunskaper krävs.

VIKTIGA DATUM

• Anmälan: senast 10 november 2020.
  • Förträffar: 27-28 februari 2021.
  • Hajk i Vättlefjäll: 11-13 juni 2021.
  • Läger i Sälenfjällen: 4–11 augusti 2021 på Försgården, Transtrand.
  • Repetition inför konfirmation: 13 augusti 2021.
  • Konfirmationsgudstjänst i Lundby nya kyrka: lördagen den 14 augusti 2021.

Anmäl dig till Fjällkonfa 2021 här (länk)