Lundby församling Besöksadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Vem kan jag rösta på?

Här kan du läsa mer om de nomineringsgrupper som ställer upp i valet till kyrkofullmäktige i Lundby församling.

Kyrkovalet liknar val till kommun, landsting och riksdag. Men istället för partier kallas grupperna du röstar på för nomineringsgrupper. Det är grupper eller sammanslutningar som formerats för att delta i kyrkovalet. I Lundby församling ställer åtta nomineringsgrupper upp i valet till kyrkofullmäktige.

Nomineringsgrupperna presenterar sig

Här kan du läsa mer om nomineringsgrupperna, deras program och vilka tre huvudfrågor som de tycker är viktiga inför den kommande mandatperioden, kyrkans verksamhet och framtid.
Här finns också länkar till gruppernas hemsidor och facebook sidor.

Bild: Malin Lingnert

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!