Lundby församling Besöksadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Skidresa 2017

Som ungdom i Lundby församling erbjuds du att åka med på en skidresa i mellandagarna.

Kläppen 26/12-30/12

Resan kommer att gå till Kläppen, som är en del av Sälenfjällen. Vi kommer att bo på Försgården.

Kostnad, mat, utrustning m m

Resan kostar 2500 kr och då ingår bussresan, mat, boende och liftkort men inte hyra av skidutrustning.

All mat ingår förutom matsäck på resorna till och från Kläppen, restid ca 7 timmar.

Till lunch i backen får vi göra mackor och får ta med dryck (därför måste du ta med termos samt en låda till mackorna), om du vill ha annan mat i backen får en betala det själv.

Alla ska ha på sig hjälm i backen, har man ingen egen hjälm står församlingen för hyrkostnad. Åker en snowboard är det ett krav från oss att ha handledsskydd.

Var och en får stå för sin egen utrustning. Antingen tar du med dig egen skidutrustning/snowboard eller så hyr du utrustning på plats. Då är det bra att förbeställa utrustningen så att det bara är att hämta ut när vi kommer fram.

26 december, kl. 08.00

går bussen från församlingshemmet vid Lundby gamla kyrka. Samling kl. 07.45.

30 december, ca kl. 11.00

åker vi från Kläppen och räknar med att vara vid församlingshemmet vid Lundby gamla kyrka ca kl. 18-19.

Anmäl dig till Skidresan här!

När du fyllt i anmälan är du preliminärt anmäld. Helt anmäld är du när du betalat avgiften på 2500 kr.

Vi vill ha betalningen via swish, nummer: 123 694 78 73. Skriv "Skidresa" och ditt för- och efternamn i meddelanderutan.

Om du inte har möjlighet att betala via swish, kan vi skicka faktura. Meddela i så fall detta omgående, för även den måste vara betald senast 30/11.

Efter att du anmält dig kommer du att få hem ett brev med hälsodeklaration och regler för skidresan. Detta ska skrivas på av dig och vårdnadshavare (om du är under 18 år) och skickas tillbaka till oss senast 11/12.

Senast 20/11 ska du ha anmält dig och resan måste vara betald senast 30/11. Om du anmäler dig och sedan hoppar av efter att resan är betald, får du inte tillbaka avgiften, med undantag för sjukdom. Då kan du få tillbaka avgiften. Du måste kunna visa upp ett läkarintyg.

Vi har många platser, dock inte obegränsat, så vänta inte för länge med att anmäla dig och betala in avgiften.

Frågor?

Tveka inte att höra av dig till Andreas!

Andreas  Gertonsson

Andreas Gertonsson