Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Lördagsträffar för kvinnor i Biskopsgården

Vi träffas fyra lördagsförmiddagar under hösten/vintern. Här kan du ta en fika, prata om livet och skapa nya nätverk.

Under träffarna kan du träffa nya vänner, ta en fika (20 kr) och prata med andra kvinnor, skapa nya nätverk och prata om livet.

– Det är en öppen inbjudan, där det är tänkt att vi lyssnar in dem som kommer och utifrån deras önskemål formar de tre återstående träffarna, berättar Anna Merkander, diakon och vikarierande distriktschef i Biskopsgårdens kyrka.

Första tillfället är den 25 augusti och tanken är att du som deltar ska vara med och påverka hur de återstående träffarna utformas.

Vi träffas fyra lördagar kl 10.00-12.00.

• Lördag 25 augusti
  • Lördag 22 september