Hyra lokal i Länsmansgårdens kyrka

I Länsmansgårdens kyrka finns en praktisk och trivsam församlingssal som du kan hyra.

Besöksadress Länsmansgårdens kyrka

Länsmansgårdens kyrka
Klimatgatan 1, 418 40 Göteborg
Hållplats: Temperaturgatan

Tillgänglighet

Se information om tillgänglighet för personer med funktionsvariationer i Länsmansgårdens kyrka i Tillgänglighetsdatabasen (länk).

Priser

Att hyra samlingslokal i Lundby församling i samband med dop, vigsel eller begravning kostar 500 kronor. Priserna gäller samtliga samlingslokaler.

För övrig uthyrning – kontakta församlingens expedition för att få information om vad det kostar att hyra den lokal du är intresserad av.

Boka

Lundby församling hyr ut lokaler för fika i samband med dop, konfirmation, vigsel och begravning, samt till föreningars sammankomster. För att boka lokal, eller om du har frågor om våra lokaler, kontakta expeditionen, tfn. 031-731 68 00.

Lokaler i Länsmansgården

I Länsmansgårdens kyrka finns en församlingssal med sittplatser för 50 personer. Här finns även en soffgrupp som lämpar sig för ett mindre sällskap om cirka 10 personer. I direkt anslutning till salen finns kök med porslin. Lokalen är utrustad med en projektor.

Bild: Stefan Andersson

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.

Alla kan hamna i situationer som kan vara svåra att ta sig ur på egen hand. Den 24 augusti öppnar Lundby församlings diakonimottagning i Biskopsgårdens kyrka. Där erbjuds socialt, och i vissa fall ekonomiskt, stöd till dig som är folkbokförd i församlingen.

Diakonimottagning öppnar i Lundby församling

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

Hjälp och stöd