Livsberättargrupp

Vill du dela din berättelse och lyssna till andras? I Lundby församling finns en livsberättargrupp i Brämaregårdens kyrka. Gruppen vänder sig till dig som är 61 år och äldre. Välkommen med din berättelse. Vårens grupp startar 3 februari. Anmäl dig senast 27 januari. Läs mer här.

Vårens livsberättargrupp startar 3 februari

Hopp, sammanhang och mening. Det är vad Livsberättargrupper vill ge dig som är 61+. Hur var det när du var liten och växte upp? Vuxenliv och åldrande. Glädje och sorg. Besvikelser och stunder av lycka. Hopplöshet och hopp.

Syftet med gruppen är att ge samvaro, ökad livslust och självmedkänsla. Vad kan du göra för att ha ett så bra liv som möjligt resten av ditt liv?

Gruppen erbjuder ett tryggt sammanhang som kan öppna upp för att dela med sig av minnen, tankar och känslor med fokus på existentiella frågor. Varje träff har ett tema som man pratar och diskuterar utifrån. Musik och avslappning är till hjälp för att öppna upp för tankar och känslor. Förhoppningen är att grupperna ska fortsätta att träffas och bli självgående.

Samtalsgrupperna består av 6-8 deltagare och träffas en gång i veckan under tio veckor och leds av utbildade gruppledare. Det är kostnadsfritt.

Livsberättargrupp i Brämaregårdens kyrka
Vissa torsdagar under terminerna
Brämaregårdens kyrka

Anmäl dig senast 27 januari till Britt-Marie Hillby:

E-post: britt-marie.hillby@svenskakyrkan.se

Med anledning av coronaviruset

Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet! Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. All verksamhet genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och enligt riskbedömningar som gjorts för respektive aktivitet. För aktuell information om varje verksamhet, se kalendern

Digitalt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vad som sker i Lundby församling! Prenumerera på Lundby församlings nyhetsbrev.

Anmäl dig här!