Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Lediga tjänster

Vill du bidra till Lundby församlings arbete med att skapa synliga, attraktiva och öppna mötesplatser där var och en som bor eller vistas här kan möta sig själv, möta andra och möta Gud? Här publiceras annonser för lediga tjänster.

Konfirmandsamordnare till ungdomsteamet

Nu söker Lundby församling en konfirmandsamordnare till ungdomsteamet. Är du vår nya medarbetare och kollega? Ansök via webben senast den 24 augusti!

Präst med samhällsintresse

Är du präst med engagemang och intresse för samhällsfrågor? Trivs du även med att i team arbeta med barn och familj? Då kan detta vara jobbet för dig. Ansök via webben senast den 24 augusti!

Bild: Malin Lingnert

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!