Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Lediga tjänster

Vill du bidra till Lundby församlings arbete med att skapa synliga, attraktiva och öppna mötesplatser där var och en som bor eller vistas här kan möta sig själv, möta andra och möta Gud? Här publiceras annonser för lediga tjänster.

KANTOR

Lundby församling söker en kantor som brinner för barns sångglädje och som vill utveckla barnkörtrappan i Brämaregården. Sista ansökningsdag: 2018-11-11.

Bild: Malin Lingnert

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!