Other languages with Google Translate

Kyrkan på skolan

Vi finns till för din skull – om du vill prata, ställa en fråga, spela ett spel eller bara snacka fotboll!

Det spelar ingen roll om du är kristen, muslim eller ateist – vi finns till för dig som behöver en vuxen. Du hittar oss oftast i uppehållsrummet.

Svenska kyrkan finns representerad på församlingens samtliga högstadieskolor: Rambergsskolan, Toleredsskolan, Svartedalsskolan, Jättestenskolan, Ryaskolan, Bräckeskolan och Herrgårdsskolan.

Bild: Malin Lingnert

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!