Barnkörer och rytmik

Musiken har en viktig plats i Svenska kyrkan, så även i Lundby församling. Här finns flera körer och rytmikgrupper för barn.

Med anledning av coronaviruset

Från och med 1 juni 2020 öppnar Lundby församling delvis vissa verksamheter igen, under sommaren kommer bland annat caféer att hållas. All verksamhet genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och enligt riskbedömningar som gjorts för respektive aktivitet. För aktuell information om varje verksamhet, se kalendern här. Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet!

Biskopsgårdens kyrka:

Brämaregårdens kyrka:

Lundby församlingshem:

Det finns fyra barnkörer som övar i Lundby församlingshem. Körerna uppträder cirka fyra gånger per termin vid konserter, mässor och gudstjänster. 2019 deltog körerna för femte gången i El sistema-lägret Side by Side.

Länsmansgårdens kyrka:

Toleredskyrkan:

Vi samarbetar med Sensus studieförbund.

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.