Kör på tå

Nu är anmälan öppen inför HT 2021! För barn i åk 2-3. En sprudlande, stor barnkör med alla sorters röster och genrer, rytmik och dans. Vi håller till i församlingshemmet bredvid Lundby gamla kyrka.

TERMINSSTART 24 AUGUSTI

Tisdagar under terminerna, se kalendern för aktuella datum.
Kl. 17.00-17.45

Lundby församlingshem (vid Lundby gamla kyrka)

Kören uppträder cirka fyra gånger per termin vid konserter, mässor och gudstjänster. 2019 deltog körerna för femte gången i El sistema-lägret Side by Side.

Anmälan till barnkörer i Lundby församlingshem:

Klicka här för att komma till anmälan via webben (länk till anmälningssida)

Är gruppen fulltecknad går det bra att anmäla sig för att bli placerad i kö. Vi kontaktar dig så snart det finns ledig plats.

För mer information kontakta:

Elin Finndin

Rytmikpedagog

Andreas Edlund

Med anledning av coronaviruset

Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet! Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. All verksamhet genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och enligt riskbedömningar som gjorts för respektive aktivitet. För aktuell information om varje verksamhet, se kalendern

Lundby församlings diakonimottagning

Diakonimottagningen erbjuder hjälp och stöd utifrån din ekonomiska situation, och i vissa fall socialt stöd till dig som är folkbokförd i församlingen. Tillsammans kommer vi söka fungerande lösningar. Den 2/7–11/8 har diakonimottagningen sommaruppehåll och tar inte emot några besök, men det går bra att tala in ett meddelande på telefonsvararen.

Hjälp och stöd

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

En hållbar kyrka

Lundby församling är miljödiplomerad och arbetar strukturerat för att minska miljöpåverkan.

Historia och kulturarv

Svenska kyrkan har en lång historia. Läs mer om Lundby församlings kyrkor och dess kulturarv, våra besöksmål och hur vi vårdar kulturarvet.