Kör på tå

För barn i åk 2-3. En sprudlande, stor barnkör med alla sorters röster och genrer, rytmik och dans. Vi håller till i församlingshemmet bredvid Lundby gamla kyrka.

Tisdagar under terminerna, kontakta körledare för aktuella datum
Kl. 17.15-18.00

Lundby församlingshem (vid Lundby gamla kyrka)

Kören uppträder cirka fyra gånger per termin vid konserter, mässor och gudstjänster. 2019 deltog körerna för femte gången i El sistema-lägret Side by Side.

Anmälan till barnkörer i Lundby församlingshem:

Klicka här för att komma till anmälan via webben (länk till anmälningssida)

Är gruppen fulltecknad går det bra att anmäla sig för att bli placerad i kö. Vi kontaktar dig så snart det finns ledig plats. Vi tar emot anmälningar hela året, och tar in nya barn i körerna när det finns plats.

Kör på språng

Kör för barn i förskoleklass-årskurs 1 som inte sjungit i kör förut. En lekfull och utvecklande kör med sånger i alla genrer, rytmik och dans. Vi håller till i församlingshemmet bredvid Lundby gamla kyrka.

Kör på gång

Kör på fötter

För barn och ungdomar åk 4-6. En kör som utmanar dig att växa vidare i musiken och röstutvecklingen. Stämsång, scenisk träning, metrikövningar, danssteg, soloinsatser och massor av fniss! Vi håller till i församlingshemmet bredvid Lundby gamla kyrka.

Kyrkan efter skoldagen

Du behöver inte ha tråkigt eller vara ensam på eftermiddagen efter skolan. Kom till kyrkan! Här finns verksamheter för dig i låg- och mellanstadieåldern samlade.

Det händer i Lundby församlingshem

Barnrytmik, körer, ungdomshäng och Mat & Prat. Det händer mycket i Lundby församlingshem!

Det händer i Lundby nya kyrka

Kyrkan är full av liv och rörelse. Vill du lära dig spela orgel, sjunga i kör, fika eller handla second hand?

Barn och familj

Liten & Stor, rytmik, körer och fritidsgrupper för skolbarn, gudstjänster för små och stora – det finns mycket kul att göra för barn i kyrkan!

Digitalt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vad som sker i Lundby församling! Prenumerera på Lundby församlings nyhetsbrev.

Anmäl dig här!

Kalender

I kalendern kan du se vad som händer i Lundby församling dag för dag - från fikastunder och gudstjänster till större konserter och verksamheter för alla åldrar. Öppet för alla. Välkommen!

Gudstjänstkalender

Här hittar du en gudstjänstkalender. Du kan också läsa mer om de olika gudstjänsterna som firas i Lundby församling.

Konsertprogram

Välkommen på konsert! Ta del av körsång, storslagna symfonier, konserter för barn och mycket mer. Här samlas information om de konserter som arrangeras i Lundby församling.

Det händer i kyrkan

Här hittar du församlingens alla grupper och aktiviteter. Församlingen är stor och utbudet är brett – och här finns plats för dig!

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

Kyrkan finns där genom hela livet, från att välkomna ett barn in i Guds familj, välsigna äktenskapet till att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

Bli medlem i Svenska kyrkan

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan oavsett vem du är. Här finns en plats för dig. Det är enkelt att bli medlem!

En hållbar kyrka

I Lundby församlings solidariska arbete ingår även omsorg om skapelsen. Församlingen är miljödiplomerad och arbetar strukturerat för att minska miljöpåverkan.

Historia och kulturarv

Svenska kyrkan har en lång historia. Läs mer om Lundby församlings kyrkor och dess kulturarv, våra besöksmål och hur vi vårdar kulturarvet.

Manifestation Stärka Banden mellan kyrka och moské, 2015.

Om församlingen

Lundby församling ligger på Hisingen i Göteborg och är en del av Kristi världsvida kyrka. Församlingen är en gemenskap som delar evangeliet i tro och liv, i en av Sveriges snabbast växande storstadsmiljöer.