Kör på gång

Anmälan öppen inför HT 2020. För barn i åk 1-2. En sprudlande, stor barnkör med alla sorters röster och genrer, rytmik och dans. Vi håller till i församlingshemmet bredvid Lundby gamla kyrka.

Sommaruppehåll

Just nu har många grupper sommaruppehåll. Se kalendern om du vill veta när den här verksamheten startar för hösten igen. Vi ses!

För mer information kontakta:

Elin Finndin

Rytmikpedagog

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.

Alla kan hamna i situationer som kan vara svåra att ta sig ur på egen hand. Den 24 augusti öppnar Lundby församlings diakonimottagning i Biskopsgårdens kyrka. Där erbjuds socialt, och i vissa fall ekonomiskt, stöd till dig som är folkbokförd i församlingen.

Diakonimottagning öppnar i Lundby församling

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

Hjälp och stöd