Förskolan Båten

Lundby församlings förskola finns i Länsmansgårdens kyrka. Det är en förskola som erbjuder heldagsomsorg måndag– fredag.

Förskolan Båten stängs 28 augusti 2020

Kyrkorådet i Lundby församling beslutade 24 mars 2020 att förskolan Båten ska stängas. Detta kommer att ske 28 augusti 2020. Det är därför inte möjligt att placera ditt barn i kö till förskolan Båten. Vi uppmanar vårdnadshavare att i stället placera barn i kö till kommunal eller annan fristående förskola.

Vi arbetar utifrån att varje barn ska få möjlighet att utvecklas i sin egen takt och efter sina behov. Ett av det bästa sätt att lägga grunden för ett livslångt lärande är genom lek.

Vår profil innebär att vi utgår från en kristen livssyn och alla barn är välkomna oavsett nationalitet eller religion. Vi vill att barnen ska få en god relation mellan varandra, oss vuxna och hemmet.

Öppettider 07.00–17.00 (tider kan anpassas efter önskemål).

Förskolan följer kommunens regler för fristående förskolor. För mer information, maila till förskolan Båten eller ring på tfn: 031-731 85 48.

Besöksadress:
Klimatgatan 1
Länsmansgårdens kyrka

Postadress:
Förskolan Båten
Hisingsgatan 26

Har du synpunkter att framföra till oss?
Om det är något som inte motsvarar dina förväntningar eller som du är missnöjd med i ditt barns utbildning, framför det i första hand till förskolans pedagoger. Skulle det vara så att du fortfarande är missnöjd ber vi dig fylla i denna klagomålsblankett

Vi arbetar i förskolan Båten:

Paula  dos santos Lopes

Paula dos santos Lopes

Barnskötare

Linda  Lorentzon

Linda Lorentzon

Barnskötare

Kristina Maasikas

Förskollärare

Anitha  Pihlblad

Anitha Pihlblad