Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Café

Fikapaus på Hisingen – på torsdagar i Länsmansgårdens kyrka och på fredagar i Biskopsgårdens kyrka.

Biskopsgårdens kyrka

FredagscafÉ

Kom och fika, träffa gamla vänner och lär känna nya! Det serveras rejält fika, smörgås, pålägg, ägg med mera.

Ibland blir det även mindre programinslag som till exempel bingo, frågesport, musik och sång. En gång per månad blir det ett särskilt program med en inbjuden gäst.

Fredagar
Kl. 13.00–15.00
Biskopgårdens kyrka

Länsmansgårdens kyrka

Torsdagscafé & Andrum

Välkommen till en mötesplats med kaffe, smörgåsar, gemenskap, samtal, biljard med mera. I vår trivsamma cafémiljö finns också möjlighet att träna svenska språket.

Kl. 12.45 har vi "Andrum" i kyrkan, en stilla stund med musik och tankar.

Torsdagar
Kl. 13.00-14.30