Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Drop-in-dop i Brämaregårdens kyrka

Välkommen att låta döpa dig själv eller ditt barn. Bara att "droppa in" – präst och musiker finns på plats och tillsammans utformar ni en fin dopgudstjänst.

Torsdag 25 oktober
Kl. 15.30-17.30
Brämaregårdens kyrka

Präst: Birgitta Westlin
Musiker: Rose-Marie Svensson

Vid barndop:
Om inte barnets vårdnadshavare är med vid dopet – förbered gärna genom att fylla i blanketten för medgivande (pdf).

Frågor och mer information

Välkommen att kontakta oss!

Birgitta  Westlin

Birgitta Westlin

Rose-Marie  Svensson

Rose-Marie Svensson

Bild: Malin Lingnert

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!