Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Distrikt & kyrkor

Lundby församling omfattar en del av Hisingen i Göteborg. Här finns fem distrikt med sammanlagt sex kyrkor: Biskopsgårdens kyrka, Brämaregårdens kyrka, Länsmansgårdens kyrka, Lundby nya kyrka, Lundby gamla kyrka och Toleredskyrkan.

Lundby församling sträcker sig från Länsmansgården och Tolered i norr till nybyggda stadsdelen Kvillebäcken och Älvstranden, med Eriksberg och Lindholmen, i söder. Här bor omkring 34 000 personer som är medlemmar i Svenska kyrkan.

Församlingen är indelad i fem distrikt och här finns sex kyrkor:

Bild: Malin Lingnert

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!