Digitala andakter

Här kan du ta del av inspelade andakter från Lundby församlings kyrkor. Välkommen att vara med - via länk! Ny publiceras varje söndag.

Andakt från Brämaregårdens kyrka.

Dagens kollekt går till Suicidprevention i Väst (SPIV). Suicidprevention i Väst är en religiöst och politiskt obunden organisation som arbetar för att öka kunskapen om hur man kan förebygga självmord.
Swishnummer: 123-399 14 86

Birgitta Westlin
Erika Jönsson
Louise Jansson
Sara Sacklén
Ulrika Brosché

Andakt från Lundby nya kyrka.

Söndagens kollekt går till Act Svenska kyrkan och kampen för alla människors rätt till ett värdigt liv.

Swishnummer: 123 544 60 42

Medverkande:

Andreas Edlund
Daniel Björkdahl
Elin Finndin
Jozsef Szaller
Malin Blanck
Måns Christensen
Sara Holmgren

Andakt från Länsmansgårdens kyrka.

Söndagens kollekt går till Nordens Ark som är en privat ideell stiftelse som arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid.

Swishnummer: 123-019 52 97

Medverkande:

Emma-Lina Rydén - pedagog
Louise Sjölund - präst
Nicole Marinkova - präst
Peter Andersson - diakon

Andakt från Toleredskyrkan.

Dagens kollekt går till scoutverksamheten i Lundby församling.
Swishnummer: 123-675 19 37

Peter Wahlbäck - präst
Gunilla Forssell Eriksson - musiker

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.