Det händer i Länsmansgårdens kyrka

Kyrkan är full av verksamhet. Kom in och upptäck något nytt. Här finns bland annat barnverksamheten Musikateljén, öppna förskolan Liten & Stor och bibelgrupp.

Verksamhet i Länsmansgårdens kyrka:

Liten & Stor i Länsmansgårdens kyrka

Här finns tid för lek, mys, småprat och frukost! Nya dagar och tider: Måndagar och torsdagar under terminerna kl. 09.30- 11.30.

Fritids och Lov i Länsmansgården

Kyrkfritids i Länsmansgårdens kyrka

Häng med oss efter skolan - på fritids i Länsmansgårdens kyrka! Onsdagar 15.00-16.30 i Länsmansgårdens kyrka.

Språkcafé i Länsmansgårdens kyrka

Learn swedish with us! På onsdagskvällar träffas vi i Länsmansgårdens kyrka för att fika och prata svenska. Alla kan vi lära och lära ut. Välkommen även du som kan svenska.

Varm gul soppa med persilja strött över

Tisdagssoppa med andakt i Länsmansgårdens kyrka

Umgås över en sopplunch! Välkommen till Länsmansgårdens kyrka på tisdagar under terminerna.

Med anledning av coronaviruset

Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet! Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. All verksamhet genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och enligt riskbedömningar som gjorts för respektive aktivitet. För aktuell information om varje verksamhet, se kalendern

Lundby församlings diakonimottagning

Diakonimottagningen erbjuder hjälp och stöd utifrån din ekonomiska situation, och i vissa fall socialt stöd till dig som är folkbokförd i församlingen. Tillsammans kommer vi söka fungerande lösningar.

Hjälp och stöd

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

En hållbar kyrka

I Lundby församlings solidariska arbete ingår även omsorg om skapelsen. Församlingen är miljödiplomerad och arbetar strukturerat för att minska miljöpåverkan.

Historia och kulturarv

Svenska kyrkan har en lång historia. Läs mer om Lundby församlings kyrkor och dess kulturarv, våra besöksmål och hur vi vårdar kulturarvet.