Det händer i Länsmansgårdens kyrka

Kyrkan är full av verksamhet. Kom in och upptäck något nytt. Här finns bland annat barnverksamheten Musikateljén, öppna förskolan Liten & Stor och bibelgrupp.

Håll koll på verksamheten

En del av veckoverksamheten i Lundby församling har uppskjuten terminsstart eller kan komma att förändras på annat sätt med kort varsel. Håll dig uppdaterad via kalendern här på hemsidan eller i appen Kyrkguiden.

Se kalendern här!

Verksamhet i Länsmansgårdens kyrka:

Liten & Stor i Länsmansgårdens kyrka

Här finns tid för lek, mys, småprat och frukost! Nya dagar och tider: Måndagar och torsdagar under terminerna kl. 09.30- 11.30.

Fritids och Lov i Länsmansgården

Kyrkfritids i Länsmansgårdens kyrka

Häng med oss efter skolan - på fritids i Länsmansgårdens kyrka! Onsdagar 15.00-16.30 i Länsmansgårdens kyrka.

Språkcafé i Länsmansgårdens kyrka

Learn swedish with us! På onsdagskvällar träffas vi i Länsmansgårdens kyrka för att fika och prata svenska. Alla kan vi lära och lära ut. Välkommen även du som kan svenska.

Varm gul soppa med persilja strött över

Tisdagssoppa med andakt i Länsmansgårdens kyrka

Umgås över en sopplunch! Välkommen till Länsmansgårdens kyrka på tisdagar under terminerna.

Med anledning av coronaviruset

Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet! Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. All verksamhet genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och enligt riskbedömningar som gjorts för respektive aktivitet. För aktuell information om varje verksamhet, se kalendern

Digitalt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vad som sker i Lundby församling! Prenumerera på Lundby församlings nyhetsbrev.

Anmäl dig här!