Other languages with Google Translate

Det händer i Brämaregårdens distrikt

Ät vardagsmiddag tillsammans, öva svenska eller sjung i kör, var med i skaparverkstad, häng med kompisar eller fördjupa din tro.

En damkör med variationsrik repertoar med sånger ur många genrer och stilarter - allt från gregorianskt till nyare sånger och visor. Vi sjunger oftast i flera stämmor så det är bra om du har lite körvana.

Vox rosae

På torsdagar i Brämaregårdens kyrka blir det liv och rörelse, ett

Växthuset i Brämaregården

På torsdagar i Brämaregårdens kyrka blir det liv och rörelse, ett hus med möjlighet att få växa på olika vis. I huset pågår olika typer av verksamheter, samtal och aktiviteter men det finns också rum där du kan sitta för dig själv med en kaffekopp, din bok, dator eller med något hantverk i lugn och ro.

Välkommen att dela en stunds gemenskap runt en måltid.

Mat & prat i Brämaregården

Välkommen att dela en stunds gemenskap runt en måltid.

En samtalsgrupp för årsrika. Behovet av att få berätta om sitt liv och bli lyssnad till är djupt mänskligt. Vill du tillsammans med andra dela erfarenheter av livet är du välkommen att delta i en livsberättargrupp.

Livsberättargrupp

Välkommen till bokträffar på BAKA på Eriksberg! Vi träffas för att fika tillsammans och prata om en roman vi läst. Höstterminens första träff äger rum den 22 augusti.

Bokträffar på BAKA Stenugnsbageri

Välkommen till bokkvällar på Kville Saluhall! Vi träffas för att prata om en roman vi läst. Det finns även fina möjligheter till att köpa något gott att äta eller dricka på plats. Höstterminens första träff äger rum onsdagen den 11 september.

Bokkvällar på Kville Saluhall