Cykelfixarna

Cykelfixarna är en gratis gör-det-själv-verkstad för alla som behöver laga och serva sin cykel. Välkommen med din cykel till garaget bakom Brämaregårdens kyrka, torsdagar kl. 17.00.

Cykelfixarna är en gratis gör-det-själv-verkstad för alla som behöver laga och serva sin cykel. Vi har verktygen och en kunnig handledare som gärna hjälper till om det behövs. Enkelt fika finns också!

Öppettider: Torsdagar kl. 17.00-18.30
Plats: Garaget bakom Brämaregårdens kyrka, Hisingsgatan 26.

Vi har inte längre möjlighet att ta emot begagnade cyklar och har inte heller cyklar att dela ut.

Delta som ideell

Vill du vara med och stödja en meningsfull fritid av lärande och relationer? Vi behöver ideella medarbetare som kan vara i kaféet och som kan hjälpa deltagarna att meka med cyklarna. Har du möjlighet att vara med? Tveka inte att höra av dig!

För mer information kontakta:

Ulrika Brosché