Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Cykelfixarna

Cykelverkstad för dig som är asylsökande, papperslös eller haft uppehållstillstånd i Sverige i mindre än ett år.

Cykelfixarna har öppet på tisdagar varje vecka, kl. 17.00-19.00.

Här kan du reparera en begagnad cykel, få tips och hjälp med hur du underhåller den, träffa nya människor och ta en fika. Sedan får du cykla hem med din ”nya” cykel.

För att få en cykel ska du vara asylsökande, papperslös eller haft uppehållstillstånd i Sverige i mindre än ett år.

Så anmäler du dig

Du måste boka en plats på Cykelfixarna i förväg på måndagen, alltså dagen före. Du bokar plats genom att ringa på måndagen någon gång kl. 11.00-13.00 till Ulrika Brosché, församlingspedagog, på tfn:  0761-06 68 07.

Cykelfixarna håller till i garaget bakom Brämaregårdens kyrka.

Har du en cykel som inte används? Någon annan behöver den!

Hitills har över 140 personer cyklat från verkstan med sin egen nyfixade cykel!

Skänk en cykel/cykeldelar

Cyklar lämnas in vid Brämaregårdens kyrka, Hisingsgatan 26.

Säkrast på tisdagar kl. 17.00-20.00 eller måndag-fredag kl. 09.00-16.30. Led in cykeln bakom kyrkan och ring på, så tar vi hand om den.

Delta som ideell

Vill du vara med och stödja en meningsfull fritid av lärande och relationer? Vi behöver ideella medarbetare som kan vara i kaféet och som kan hjälpa deltagarna att meka med cyklarna. Har du möjlighet att vara med? Tveka inte att höra av dig!

Ulrika Brosché

Pedagog