Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Tre böcker - en författare

Under våren har tre bokträffar ägt rum med fokus på Ola Larsmos författarskap. Söndagen den 22 april kommer författaren själv hit, då ses vi i Rambergskyrkan. Välkommen!

Nu ordnar Brämaregårdens kyrka bokträffar igen! Vid tre tillfällen - 22 februari, 15 mars och 12 april – ses vi på BAKA stenugnsbageri i Eriksberg för att fika och samtala om en bok som vi läst. Träffarna arrangeras i samarbete med Rambergskyrkan.

Fokus denna vårtermin ligger på Ola Larsmos författarskap och som pricken över i:et kommer författaren själv på besök söndagen den 22 april. Vid detta tillfälle träffas vi istället i Rambergskyrkan (och alltså inte på bageriet).

Träffarna och samtalen kring böckerna leds av Birgitta Westlin, präst i Brämaregårdens kyrka, Lundby församling (som bland annat varit samtalsledare på "Se människan", Svenska kyrkans scen på Bokmässan) och Lisbeth Fhager, pastor i Rambergskyrkan.

Du kan vara med på alla träffarna eller så kommer du då du har möjlighet. Roligast blir det om du har läst boken vi samtalar kring.

Var och en köper själv sitt fika.

Bokträffar 22/2, 15/3 och 12/4
på BAKA stenugnsbageri

Kl. 15.00-16.30
Plats: BAKA stenugnsbageri,
Ostindienfararen 27, Eriksberg, Göteborg
(Obs: Det finns två BAKA, vi ses alltså på det som ligger i Eriksberg.)

Klicka på länkarna för mer information om respektive bok och träff:
Bokträff 22/2 Swede Hollow
Bokträff 15/3 Jag vill inte tjäna
Bokträff 12/4 En glänta i skogen

Författarmöte 22/4
i Rambergskyrkan

Kl. 11.00 Gudstjänst, därefter soppa, kaffe och kaka.
Kl. 13.00 Författarsamtal med Ola Larsmo.

Frågor och mer information

Birgitta Westlin, präst i Brämaregårdens kyrka i Lundby församling
Tfn: 031-731 68 06
Mejla till Birgitta Westlin.

Lisbeth Fhager, pastor Rambergskyrkan
Tfn: 0761-33 23 13
E-post: lisbeth.fhager@rambergskyrkan.se

Arrangörer