Babycafé

Smörgåsfika, samtal och möjlighet att träffa nya vänner. Vi träffas i stora församlingssalen i Brämaregårdens kyrka.

Babycafé i Brämaregårdens kyrka är för närvarande pausat. Håll utkik på denna sida eller i kalendern för att se när vi drar igång igen! 

Smörgåsfika, samtal och möjlighet att träffa nya vänner. Stund för sång och ramsor kl. 13.30.

För barn i åldern 0-8 månader och medföljande vuxen.

Onsdagar under terminerna, se kalendern för aktuella datum
Kl. 13–15        

Prästgården vid Brämaregårdens kyrka

Välkommen!

För mer information kontakta:

Ulrika Brosché

Ulrika Brosché

Lundby församling

Församlingspedagog

Med anledning av coronaviruset

Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet! Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. All verksamhet genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och enligt riskbedömningar som gjorts för respektive aktivitet. För aktuell information om varje verksamhet, se kalendern

Din historia. Dina drömmar.

Till Lundby församling ska du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!

 

Lundby församlings diakonimottagning

Diakonimottagningen erbjuder hjälp och stöd utifrån din ekonomiska situation, och i vissa fall socialt stöd till dig som är folkbokförd i församlingen. Tillsammans kommer vi söka fungerande lösningar.

Hjälp och stöd

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

En hållbar kyrka

I Lundby församlings solidariska arbete ingår även omsorg om skapelsen. Församlingen är miljödiplomerad och arbetar strukturerat för att minska miljöpåverkan.

Historia och kulturarv

Svenska kyrkan har en lång historia. Läs mer om Lundby församlings kyrkor och dess kulturarv, våra besöksmål och hur vi vårdar kulturarvet.