Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

30/9: Mozart & Dvorak

Välkommen på symfonisk konsert i Lundby nya kyrka. Vi lyssnar till Mozart: Violinkonsert nr 5 och Dvorak: Symfoni nr 9: "Från nya världen".

Söndag 30 september, kl. 18
Lundby nya kyrka

Inträdet är fritt men det går bra att lämna kollekt kontant eller via Swish. Kollekten går till Lundby församlings musikverksamhet.

Carl Vallin, violin
Lundbysymfonikerna
Lars Kvensler, dirigent

Bild: Malin Lingnert

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!