Lundby församling Besöksadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

& Jul

Rädda världen! Upptäck stjärnan! Se barnet!

& Jul

Nr 2 2015. Om fotoutställningen "Där barnen sover", legenden om Lucia och Prästgårdens övernattningsboende. På vår hemsida hittar du också quiz och musiklistor! Läs tidningen på ISSUU

Tidningens är en del av församlingens julkampanj.

Julen är en tid för drömmar

Ett barn tar plats. En stjärna tänds. En värld som håller andan.

I varje hjärta armt och mörkt, sänd du en stråle blid en stråle av Guds kärleks ljus, i signad juletid.

Psalm: Där barnen sover av Malena Furehill

"Där barnet sover. Så skulle en av våra julpsalmer kunna heta." skriver Pontus i krönikan till & Jul. Musikpedagog Malena Furehill skrev då just en sådan psalm!
16 december 2015 hade personalen i församlingen sista samlingen för året och fick sjunga den för första gången!

Jul-quiz!

Quizza dig igenom julen och testa dina kunskaper!

Julfirande i Lundby församling

Webb-sidorna för 2015 års advent- och julfirande är inte längre publicerade. Däremot finns julprogrammet på ISSUU kvar , för den som vill ta en titt i backspegeln.