Svenska kyrkan i Lund

Svenska kyrkan i Lund Besöksadress: Kiliansgatan 7, 22350 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon: +46(46)358700 E-post till Svenska kyrkan i Lund Webbplats

Vi gör

Att bygga församling i Lund är att bygga i ett samhälle med tradition och förändring, i ständig växelverkan, att beröra och ibland uppröra, mitt i stadens rörlighet. För kyrkan lever när den är i rörelse, när den andas Ande. Vi är levande stenar i Guds kyrka på jorden.

Svenska kyrkan i Lund är en del av den världsvida kyrkan. Förlåtelse och försoningen i Jesus Kristus är grunden. Gud gör trasigt helt, upprättar kränkta, skapar nytt och försonar världen. Därför är uppdraget att bidra till ett värdigt liv i denna sköna och sköra värld.