Pilgrimsvandra

Följ med på pilgrimsvandring i närområdet - i det vackra landskapet i Torns församling. Vår präst Ellen Jakobsson leder vandringarna.

Vandringarna startar och slutar från en av kyrkorna i Torns församling. På en pilgrimsvandring vårdar vi både kropp och själ.

Präst Ellen Jakobsson leder vandringarna och delar en tanke med oss, ofta hämtad från Frälsarkransens olika pärlor, som vi kan reflektera kring längs med vägen. Vi vandrar tillsammans i tystnad. Någonstans på vägen stannar vi och läser en text eller bön.

Söndagen den 25 aug
Kl 10 Vandringsstart från Vallkärra kyrka kl 10.
Ellen Jakobsson leder vandringen på temat "Nådens gåvor" - vad är mina gåvor? Vad är jag bra på? Hur tar vi tillvara på allas våra olika gåvor? Vandringen avslutas åter i Vallkärra ca 13.30.
Kl 14 Friluftsgudstjänst vid korset på Vallkärra kyrkogård.

Välkommen!