Sommarläger 2023

Det finns åtta grupper med olika inriktning att välja på för dig som vill konfirmeras under sommaren. Läs beskrivningarna och följ länkarna. Gå på informationsmöte. Ring och mejla dina frågor till de ansvariga för varje grupp, för att få mer information och få svar på dina frågor. Dröj inte med din anmälan. Grupperna är populära och kan snabbt bli fyllda.

Friluftskonfirmander 2023

Konfirmandgrupp med friluftsaktiviteter. Kan Gud anas i stjärnhimlen eller i att tillsammans resa ett tält?

Stenbräcka 2023

Stenbräcka är inriktad på sport, vandring och rörelse med första träffen under december 2022 och läger under en sommarvecka i juni på Stenbräcka lägergård i Blekinge skärgård med närhet till bad och fotbollsplan.

Jag är 2023

Kom som du är. Ta chansen att utmanas och växa tillsammans med andra under tre härliga sommarveckor, varav en veckas läger på Södra Hoka stiftsgård.

Unplugged 2023

Sommarläger i 10 dagar som andas musik. Gillar du att spela, sjunga eller lyssna på musik är Unplugged gruppen för dig. Det finns absolut inga krav på förkunskaper. Alla som älskar musik är välkomna.

Några ungdomar sitter på golvet och ritar.

24 Äventyren Sommar 2023

Vill du prova saker du tidigare inte har gjort och samtidigt konfirmeras i 870-åriga Lunds domkyrka? Med hjälp av gummibibeln, Spotify, tornuppstigning i Domkyrkan, sommarläger och egna erfarenheter får du vara med om en resa från universums yttre gräns rakt in i ditt eget hjärta.

Olsäng-sport 2023 - Fulltecknad

Olsäng-sport är ett 14 dagar långt sommarläger med sportaktiviteter på Olsängsgården i östra Blekinge.

Åhuslägret 2023

Kom med och upplev ett riktigt äventyr på Åhuslägret – för ungdomar med och utan intellektuell funktionsnedsättning tillsammans. Skratt, gemenskap, sång, och erfarenheter för livet!