S:t Peters klosters församling

S:t Peters klosters församling Besöksadress: Trollebergsvägen 43, 22731 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon: +46(46)718760 E-post till S:t Peters klosters församling

Konferens och möten

Boka mötesarrangemang eller fest hos oss!

På Petersgården finns flera lokaler för alla typer av tillställningar. Här kan du ha både fest och möte, med eller utan mat. Hörselslinga finns i våra möteslokaler.

Vi erbjuder servering i samband med ditt arrangemang, för bokning av mat kontakta Sofia Andersson, serveringsansvarig, 046-71 88 43.

Om du vill boka endast möteslokal, kontakta expeditionen, 046-71 87 60.

Vi hjälper dig att planera ditt arrangemang och kan även skräddarsy en lösning som passar just ditt tillfälle! Välkommen att höra av dig för bokning eller offert.

För närvarande tar vi endast emot förfrågningar med matbeställningar som gäller vardagar dag- och kvällstid. Lokal utan förtäring kan hyras ut även under helger.

Här kan du ladda ner vår broschyr och prislista.

Våra lokaler:

kyrktorget

En öppen plats mitt i huset med möjlighet till både mingel och sittande sällskap upp till 100 personer. Här finns ett litet lånekök där du själv får tillreda medhavd mat. Kyrktorget kostar 3 920:- ink moms och kan endast bokas kvällstid samt lördagar.

peterssalen

På andra våningen hittar du Petersrummet med plats för 40 sittande personer. Möbleringen är flexibel och här finns även ett piano, en soffgrupp och ljudanläggning. Priset är 1 050:- ink moms.

Peterssalen

mariasalen

Direkt vägg i vägg med Peterssalen ligger Mariasalen. Mellan de två rummen finns en skjutvägg som enkelt går att ställa i önskat läge. Här rymms 50 sittande gäster. Priset är 1 050:- ink moms och 2 100 för de båda festrummen tillsammans.

Mariasalen från Peterssalen
Mariasalen
Mariasalen mot Peterssalen

Mötesrum

Klubbrummet - passar för möten med ca 25 deltagare i u-bord men går att möblera efter eget önskemål. Priset är 1 310:- ink moms.

Klubbrummet

Biblioteket - passar för mindre sällskap. Här finns ett fast styrelsebord med plats för upp till 14 personer . Priset är 620:- ink moms.

Biblioteket

Blå rummet - passar till sällskap upp till 25 personer och möbleras helt efter eget önskemål. Priset är 620:- ink moms.

Alla mötesrum ligger på andra våningen. Hiss finns samt toaletter. Handikapptoalett finns på bottenvåningen. Det finns möjlighet att ställa in whiteboard och projekor i alla rum.