Svenska kyrkan i Lund

Svenska kyrkan i Lund Besöksadress: Kiliansgatan 7, 22350 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon: +46(46)718700 E-post till Svenska kyrkan i Lund

Samlingsannons för gudstjänster och mötesplatser

Svenska kyrkan i Lund annonserar varje vecka tillsammans med flera andra församlingar i västra Skåne den närmaste söndagens gudstjänster och händelser i Lunds församlingar den vecka som följer.

Här på webbplatsen för Svenska kyrkan i Lund publiceras alla samlingsannonser samtidigt som de trycks i Sydsvenska Dagbladet.

Annonsen som PDF kan läsas på skärm direkt och laddas hem, sparas och skrivas ut. Läs annonsen med dator, datorplatta och smart mobiltelefon. Skriv ut och sätt på kylskåpet eller dela med en vän som inte läser Sydsvenskan och inte har dator.

Samlingsannons för gudstjänster och mötesplatser

SÖK i kalender för hela Svenska kyrkan

Sök händelser i Svenska kyrkan över hela landet. Bestäm från vilken ort och hur nära och långt ifrån du vill hitta gudstjänster, konserter och olika programpunkter och mötesplatser. Välj datum och filtrera din sökning. Hitta hit.