Norra Nöbbelövs församling Besöksadress: Nöbbelövsgården, Nöbbelövs bygata 3, 22653 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon:+46(46)718700 E-post till Norra Nöbbelövs församling

Vinterresan 2018

Konfirmandtiden med vintersportande i Dalarna under vinterlovet!

Följ med från vinter till vår i Vinterresan. Resan går från oss själva till livets insidor och mysterium. Med på hela Vinterresan följer ett stort ledargäng.

Vinterresan kombinerar konfirmandupplevelsen med vinteraktiviteter. Vi tillbringar sportlovet på en gård i Dalarna. Aktiviteter förmiddag och kväll om tro, döden, kärlek och gott & ont. Däremellan är vi i skidbacken tillsammans och åker skidor och snowboard.

Plats: Nöbbelövsgården
Dag och tid: torsdagar varannan vecka klockan 18 – 21
Startdatum:  9 november 2017
Platser: 35
Lägerdatum: Under sportlovet (V. 8)
Konfirmationsdag: 5 maj i Lunda Allhelgonakyrka
Kostnad:  700kr, för resa, kost och logi. Liftkort och skidhyra tillkommer.
Kontakt och anmälan: Jacob Eriksson

Jacob Eriksson