Konfirmand i Lund 2023-2024

Anmälan till konfirmation för 2023-2024! Öppnar 1/2 2023

En tjej i tonårsåldern sitter på golvet och målar.

Lägerfria gruppen 2023-2024

Lägerfria gruppen är ett konfirmationsalternativ med mycket gemenskap men utan övernattningar.

Några ungdomar står utomhus och leker.

24 Äventyren Classic 23-24

Vill du prova saker du tidigare inte har gjort och samtidigt konfirmeras i 900-åriga Lunds domkyrka? Med hjälp av gummibibeln, Spotify, grottorientering och egna erfarenheter får du vara med om en resa från universums yttre gräns rakt in i ditt eget hjärta.

Vinterresan 2024

Följ med från vinter till vår i Vinterresan. Resan går från oss själva till livets insidor och mysterium. Vinterresan kombinerar konfirmandtid med skidresa. Med på hela Vinterresan följer ett stort ledargäng

Unplugged 2024

Sommarläger i 10 dagar som andas musik

Olsäng-sport 2024

Olsäng-sport är ett 14 dagar långt sommarläger med sportaktiviteter på Olsängsgården i östra Blekinge.

Några ungdomar sitter på golvet och ritar.

24 Äventyren Sommar 2024

Vill du prova saker du tidigare inte har gjort och samtidigt konfirmeras i 900-åriga Lunds domkyrka? Med hjälp av gummibibeln, Spotify, sommarläger och egna erfarenheter får du vara med om en resa från universums yttre gräns rakt in i ditt eget hjärta.

Stenbräcka 2024

Stenbräcka är inriktad på sport, vandring och rörelse med första träffen under december 2023 och läger under en sommarvecka i juni på Stenbräcka lägergård i Blekinge skärgård med närhet till bad och fotbollsplan.

Onsdagskonfa 2024

Hos oss börjar varje träff med en enkel kvällsmat och sedan tar vi plats i sofforna och pratar om det som är viktigt.

Några konfirmander står i ring och håller upp händerna mot taket.

Jag är 2024

Ta chansen att utmanas och växa tillsammans med andra under tre härliga sommarveckor, varav en veckas läger på Södra Hoka stiftsgård.

Friluftskonfirmander 2024

Konfirmandgrupp med friluftsaktiviteter. Kan Gud anas i stjärnhimlen eller i att tillsammans resa ett tält? Vi startar i december och träffas ett par gånger under våren. I augusti åker vi på sommarläger i Blekinge där vi varvar lek och allvar i närhet till naturen. Vi tänker tillsammans kring livet, tro och Gud medan vi är ute i Guds skapelse så mycket som möjligt. På kvällarna blir det berättelser och sånger kring elden.

Andra chansen – för dig som missade konfirmationen

”ANDRA CHANSEN” – För dig som inte är konfirmerad!