Svenska kyrkan i Lund

Svenska kyrkan i Lund Besöksadress: Kiliansgatan 7, 22350 LUND Postadress: Box 1096, 22104 LUND Telefon: +46(46)718700 E-post till Svenska kyrkan i Lund

Det händer

Hitta samlade händelser i Svenska kyrkan i Lund. Se det dagsaktuella direkt i kalendern. Klicka i kalendern se mer, för imorgon och kommande dagar. Här finns också predikoturerna - den aktuella samlingsannonsen i Sydsvenska Dagbladet.

Samlingsannons för gudstjänster och mötesplatser

Svenska kyrkan i Lund annonserar tillsammans med många andra församlingar varje lördag i Sydsvenska Dagbladet. Annonsen berättar om helgens och den kommande veckans gudstjänser och andra mötesplatser. Annonsen publiceras här på webbplatsen som en pdf. Klicka på länken nedanför och se annonsen i din mobil eller dator. Den går också att ladda hem och skriva ut.

Samlingsannons i Sydsvenska Dagbladet med veckans händelser