Lunds Allhelgonaförsamling

Välkommen till Lunds Allhelgonaförsamling. Vår församling präglas av ett rikt musikliv och ett diakonalt perspektiv. Församlingen andas in Guds liv i gudstjänst och andas ut Guds liv i ord och handling.

VÄLKOMMEN IN - KYRKAN ÄR ÖPPEN
Pga energiläget så försöker vi hålla nere vår förbrukning så mycket vi kan, vi har en stor kyrka att värma upp, och därför håller vi våra innerdörrar stängda för att hålla kylan ute. Men det går bra att komma in och besöka kyrkan. Om det pågår något i kyrkan, t ex en begravning, så kommer detta annonseras i vapenhuset. Det kommer även hållas en något lägre temperatur i kyrkan än tidigare under hösten och vintern.

******************************************

Tack för att du är medlem i Svenska kyrkan, du behövs! Läs mer om vad du som medlem bidrar till på  www.svenskakyrkan.se/medlem

För att läsa vårt kalendarium klicka på ”Vad händer i kyrkan?” - den röda knappen till höger. Vet du om att du alltid kan ha med dig vårt kalendarium i telefonen eller på surfplattan? Ladda ner appen ”Kyrkguiden” gratis, som finns där appar finns, och leta upp Allhelgonakyrkan. Så har du alltid senaste uppdateringen.

Nedan hittar du vad som är på gång just nu. Klicka på bilderna för mer information om respektive arrangemang, t ex var man köper biljetter etc.

VARMT VÄLKOMNA!

Lunchmusik i Allhelgonakyrkan

Din stund, en paus i vardagen.

Julklappsinsamling

Julen ska få vara en glädjens stund för så många som möjligt. Vi önskar att alla barn får sina sin alldeles egna julklapp och samlar in julklappar i Lund.

Julkonsert 16 december

Musikhögskolan i Malmö

Konsert 20 december

Carolinae Damkör

Babysång i Allhelgona

Babysång i Allhelgonaförsamlingen.

Konfirmation

Vill du träffas i en konfirmandgrupp på vardagskvällar under terminen? Eller åker du hellre med på ett längre sommarläger? Med Svenska kyrkan i Lund finns det flera olika vägar till konfirmation, så att du kan välja den väg som passar dig bäst.

Allhelgonamagasinet

Delas ut i hushållen under helgen vecka 46. Finns även att hämta i Allhelgonakyrkan och Allhelgonagården från 28 november 2022. Klicka på bilden om du vill läsa det online.

Bryt en tradition

Fler än 30 000 flickor gifts bort varje dag! Vi lever alla under samma himmel och tillsammans kan vi göra skillnad.

Läs mer och ge en gåva

Engagera dig!

Vill du engagera dig i Lunds Allhelgonaförsamling?

Lundakonfirmand

Till dig som är medlem - tack!

Som medlem i Svenska kyrkan betalar du en kyrkoavgift som skapar möjligheter för oss att möta människor i livets alla skeden. Förutom vid dop och vigsel, gudstjänstsfirande och begravningsgudstjänster skapar vi genom din avgift mötesplatser där vi kan mötas och alla är välkomna. Kyrkan är en plats att vara stolt över - du som medlem gör det möjligt!

Bebis leker med bubblor på aktivitet i kyrkan för föräldrar och barn.

Medlemskap

I Svenska kyrkan finns det plats för dig som tror – eller tvivlar. För dig som längtar efter rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör, som värnar våra kyrkobyggnader och kulturarvet och för dig som vill ha gemenskap.