Lunds Allhelgonaförsamling

Välkommen till Lunds Allhelgonaförsamling. Vår församling präglas av ett rikt musikliv och ett diakonalt perspektiv. Församlingen andas in Guds liv i gudstjänst och andas ut Guds liv i ord och handling.

Tack för att du är medlem i Svenska kyrkan, du behövs! Läs mer om vad du som medlem bidrar till på  www.svenskakyrkan.se/medlem

För att läsa vårt kalendarium klicka på ”Vad händer i kyrkan?” - den röda knappen till höger. Vet du om att du alltid kan ha med dig vårt kalendarium i telefonen eller på surfplattan? Ladda ner appen ”Kyrkguiden” gratis, som finns där appar finns, och leta upp Allhelgonakyrkan. Så har du alltid senaste uppdateringen.

Nedan hittar du vad som är på gång just nu. Klicka på bilderna för mer information om respektive arrangemang, t ex var man köper biljetter etc.

Uppdatering 2021-11-26

Gällande de nya restriktionerna från 1 december 2021.
Konserter: Från den 1 december kommer vi att behöva kräva vaccinationspass för konserter, detta gäller inte Lunchmusiken. Detta kan du ladda ner digitalt på covidbevis.se. Har du inte e-legitimation kan du beställa ett vaccinationspass via e-hälsomyndigheten.

Gudstjänster: inkl dop, begravningar och Lunchmusiken, här gäller att vi måste hålla avsånd. Vi sitter i varannan bänk med minst 1 meter mellan sällskapen, som får vara max 8 personer. Inget vaccinationspass behövs.

Anledningen till ovan regler är att vi ska kunna uppfylla de krav som ställs på oss som arrangör/medarrangör.

Alla ska känna sig trygga hos oss. Smittorisken är inte över och vi behöver respektera varandra när vi träffas. Därför ber vi dig att inte besöka oss med förkylningssymptom och/eller feber, var noga med handhygien och undvik trängsel med andra.

VARMT VÄLKOMNA!