Hur påverkar Coronaviruset verksamheten?

Svenska kyrkan i Lund anpassar sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer som rör coronaviruset. I nuläget innebär det att att anpassningar sker och att alla verksamheter med deltagare som är över 70 år ställs in fram till 30 april.

Om du känner dig osäker kan du alltid fråga någon av de tjänstgörande till råds.

Planerade arrangemang med fler än 500 deltagare kommer att ställas in, med hänvisning till regeringens beslut.

• All verksamhet för och med äldre och riskgrupper ställs in
  • Evenemang med utländska medverkande ställs in
  • Läger ställs in

Detta gäller till 30 april om inget annat uppges.

Allhelgonakyrkan är öppen för besök som vanligt och våra gudstjänster följer ordinarie schema. Skulle detta ändras meddelas det här på vår webbsida, på Facebook och via vårt kalendarium.

Du kan alltid kontakta oss, via lunds.allhelgonafors@svenskakyrkan.se eller
046-71 88 00 för höra vad som gäller angående inställda arrangemang.
Du är också välkommen att ringa om du känner dig orolig och behöver prata med någon!

Inställda arrangemang

• Trivselträffen, kontakta Åsa Gustafsson, diakon, för mer information om övriga träffar i vår, 046-71 88 01
  • Psalmcafé, kontakta Åsa Gustafsson, diakon, för mer information om övriga träffar i vår, 046-71 88 01
  • All Saints Club (och Påsklägret), kontakta Teresa Callewaert, präst, för mer information om övriga träffar i vår, 046-71 88 07
  • Bibelstudiegruppen
  • Cafésamtal med IKT
  • Familjemässa med dopfest och bibelutdelning 22 mars kl. 10. Istället firas vanlig högmässa.
  • Konsert 22 mars kl. 17
  • Öppen visning 29 mars kl. 11.30