Utbildningsdag för SKUT-ombud

Välkommen till en utbildningsdag för SKUT-ombud 18 februari. Temat för dagen är ”I mötet sker det Gudomliga”.

Johanna Holmlund Lautmann, organisationsstrateg på Kyrkokansliet i Uppsala, kommer att utbilda och inspirera oss. Vi får också glimtar från arbetet i Svenska kyrkan i Berlin.

Vi hoppas att många ombud har möjlighet att vara med den här dagen där vi tillsammans får inspireras för detta viktiga arbete.

Eftersom det nyss har varit val så har nog inte alla ombud registrerats. Hjälp oss att se till att alla nya ombud får denna inbjudan. Om du inte längre är ombud så meddela din församling så att du stryks från adressregistret.

Skutrådet bjuder på lunch och fika under dagen och du kan söka reseersättning från din församling. Samåk gärna med varandra eller ta buss.

Vi vill ha din anmälan senast 12 februari.

Vi håller till i ”Tryggheten”, Storgatan 28,  mitt i Skellefteå.

10.00      Drop-in fika med smörgås
10.30      Utbildningspass