Reservera plats på biskopsvigningen

När Åsa Nyström vigs till biskop i Uppsala domkyrka den 3 juni finns ett antal platser reserverade för tillresta från Luleå stift.

Söndag den 3 juni vigs Åsa Nyström till biskop i Luleå stift. Gudstjänsten äger rum i Uppsala domkyrka klockan 11.00. Vid samma tillfälle vigs också Visby stifts nya biskop.

Intresserade stiftsbor från Luleå stift ges nu möjlighet att få en ​reserverad sittplats i Uppsala domkyrka. Antalet platser är begränsade och fördelas i den ordning anmälningarna kommer.

Anmälan görs till Elisabeth Åkerlund, biskopens sekreterare, senast den 30 april.

Elisabeth  Åkerlund

Elisabeth Åkerlund