Nya Mittpunkt 28–31 oktober

När hösten är som mörkast är det dags för ungdomslägret Nya Mittpunkt, lägret som handlar om dig och vem du vågar vara. Välkommen till Älvsbyn!

Varmt välkommen på höstens läger, du som är 15–30 år! Detta är lägret där du tillsammans med andra får upptäcka mer om dig själv, dela med andra, sjunga, prata, fira gudstjänster och lära dig mer om Bibeln. Ett läger som handlar om dig och vem du vågar vara.

Vi kommer på olika sätt ta oss an temat: Våga vara! Flera gäster kommer för att dela med oss och ge oss nya tankar. Biskop Åsa Nyström kommer och firar att Svenska Kyrkans Unga firar 25 år, så förutom en massa bra aktiviteter så blir det ett roligt födelsedagskalas!

• När: Söndag 28 oktober kl. 18.00 – onsdag 31 oktober efter lunch
  • Var: Älvsby folkhögskola
  • Vem: Du som är mellan 15–30 år
  • Kostnad: 700 kronor (mat och golvlogi) – kolla om din församling ger bidrag!

Ladda ner en flyer (pdf)

Nya Mittpunkt görs i samverkan mellan Luleå stift, Svenska Kyrkans Unga i Luleå stift och Älvsby folkhögskola.

Jon Falk

Stiftspedagog