Luleå stift Besöksadress: Stationsgatan 40, 97232 Luleå Postadress: Box 942, 97128 LULEÅ Telefon:+46(920)264700 E-post till Luleå stift

Dag för internationellt intresserade

Välkommen till en dag kring det internationella arbetet, du som är med i en internationell grupp, internationellt ombud eller på annat sätt är intresserad!

Lördag den 12 oktober äger Luleå stifts kostnadsfria internationella inspirations- och informationsdag rum på Stiftsgården i Skellefteå. Deltagarna ges en aktuell lägesrapport kring lanseringen av Act Svenska kyrkan, med information om internationella utvecklingsprojekt och hjälpinsatser som Svenska kyrkan genom ACT-alliansen är engagerade i. Det ges också information om kommande julinsamling och kampanjer, och så informerar Globala rådet om kommande aktiviteter i stiftet.

Information och anmälan

Anders Höglund

Handläggare för idealitet och engagemang