Biskopens buckla inställt

Svenska Kyrkans Ungas innebandyturnering "Biskopens buckla" har tyvärr fått ställas in. Arrangemanget skulle ha gått av stapeln den 23–25 februari.

Med kort varsel har innebandyturneringen Biskopens buckla ställts in. Lägret skulle ha gått av stapeln i Skellefteå den 23–25 februari men ​i ett mail förklarar distriktsordförande Elin Ekebjörk att distriktsstyrelsen nu ställer in på grund av att man blivit begränsade till ett visst antal sovlokaler som inte räcker till antalet deltagare.

Läger med lång tradition

Arrangemanget är ett av Svenska Kyrkans Ungas i Luleå stift mest besökta och har blivit en mångårig tradition.
   "Vi i styrelsen är verkligen jätteledsna och ber så mycket om ursäkt över att vi måste meddela detta så tätt inpå lägret", skriver Elin Ekebjörk.

Distriktsårsmöte i april

Nästa större arrangemang för Svenska Kyrkans Unga i Luleå stift är distriktsårsmötet. Det äger rum i Öjebyn den 13–15 april. Anmälan är öppen till den 14 mars.

Svenska Kyrkans Unga i Luleå stift

Svenska Kyrkans Unga i Luleå stift är ett av tretton distrikt i Sverige.

Till hemsidan