Biskop Hans lägger ner staven

Lördag den 26 maj lägger biskop Hans Stiglund ner biskopsstaven. Det sker vid en gudstjänst i Luleå domkyrka med efterföljande kyrkkaffe.

Efter 16 år går nu Luleå stifts biskop Hans Stiglund i pension. Han kommer att lägga ner biskopsstaven vid en gudstjänst i Luleå domkyrka, lördag den 26 maj klockan 13.00.

Eftergudstjänsten inbjuds alla till kyrkkaffe i Luleå energi arena (karta), från cirka klockan 14.30 till klockan 16.30. Kyrkkaffet blir också ett tillfälle för oss alla att tacka för hans insats som biskop och önska honom lycka till i framtiden.

Varmt välkommen att delta!

Eva-Maria Karlsson
stiftsdirektor

Titti Ådén
stiftsstyerlsens vice ordförande

Vill du hålla tal?

Välkommen att säga några ord på kyrkkaffet! Anmäl gärna i förväg till Elisabeth Åkerlund, biskopens sekreterare, via e-post eller tfn. 0920-26 47 22.