Åsa Nyström mottas i Luleå domkyrka

Söndag den 10 juni mottas Åsa Nyström som biskop i Luleå stift. Det sker vid en gudstjänst i Luleå domkyrka med efterföljande kyrkkaffe.

I början av juni vigs Åsa Nyström till ny biskop i Luleå stift. Det sker vid en högtid i Uppsala domkyrka.

Söndag den 10 juni mottas hon i Luleå stift vid en gudstjänst i Luleå domkyrka, klockan 11.00. Efter gudstjänsten inbjuds alla till kyrkkaffe i Luleå energi arena (karta), från cirka klockan 13.00 till klockan 15.00.

Vi är många som vill välkomna Åsa Nyström till Luleå stift och hoppas att så många som möjligt kan delta!

Eva-Maria Karlsson
stiftsdirektor

Titti Ådén
stiftsstyerlsens vice ordförande

Vill du hålla tal?

Välkommen att säga några ord på kyrkkaffet! Anmäl gärna i förväg till Elisabeth Åkerlund, biskopens sekreterare, via e-post eller tfn. 0920-26 47 22.