Fri till tro · 25–27 augusti 2017

Omkring 600 personer kom till sensommarens stora inspirationshelg som ägde rum på Kulturens hus i Luleå. Det blev tre dagar med föreläsningar, gudstjänster och kultur!

Avbokningsregler

Vid Fri till tro gäller Luleå stifts avbokningsregler för kurser och arrangemang. Men ibland händer det saker som gör att man måste man lämna återbud med kort varsel. Man själv eller någon i ens närhet kan till exempel bli sjuk. Då uppskattar vi om du hör av dig så snart som möjligt, så du inte blir debiterad i onödan.

I övrigt innebär avbokningsregeln att om du lämnar återbud senare än en vecka före, eller låter bli att komma, debiteras en avgift:

• Om du i anmälan kryssat i att endast delta på lördagen:  500 kronor
  • Om du är anmäld att delta hela helgen: 1 000 kronor.

Du avbokar ditt deltagande via e-post luleastift.kursavbokning@svenskakyrkan.se

Dag Hedin