Anmälan

Kom ihåg att anmäla dig till inspirationshelgen! På den här sidan finns länk till anmälningsformuläret och allt du behöver veta. Sista anmälningsdag 31 juli.

Läs gärna igenom informationen innan du anmäler dig.

Vad kostar det?

Luleå stift bjuder på deltagaravgiften och det är möjligt att anmäla sig till gratis buss på fredagen och söndagen. Var och en behöver ordna logi och kost. Den som vill kan beställa enkla måltider i anmälan: fredag middag 200 kr, lördag lunch 100 kr, lördag middag 200 kr.

Hur anmäler jag mig?

Klicka nedan på vad du vill anmäla dig till: det allmänna programmet, barnspåret eller körspåret. Där finns tips inför din anmälan samt en länk till själva formuläret.

Kan jag vara med enbart på lördagen?

Ja, det kan du! Markera detta i anmälan genom att kryssa i rutan "Jag deltar endast lördag".

Om jag får förhinder?

Ibland händer det saker som gör att man måste avanmäla sig. För inspirationshelgen gäller Luleå stifts avbokningsregler. Du hittar dessa längst ner på sidan.

När är sista anmälningsdag?

31 juli 2017.

Anmälan

Välkommen att anmäla dig till det allmänna programmet!

Avbokningsregler

Vid Fri till tro gäller Luleå stifts avbokningsregler för kurser och arrangemang. Men ibland händer det saker som gör att man måste man lämna återbud med kort varsel. Man själv eller någon i ens närhet kan till exempel bli sjuk. Då uppskattar vi om du hör av dig så snart som möjligt, så du inte blir debiterad i onödan.

 

I övrigt innebär avbokningsregeln att om du lämnar återbud senare än en vecka före, eller låter bli att komma, debiteras en avgift:

 

  • Om du i anmälan kryssat i att endast delta på lördagen:  500 kronor
  • Om du är anmäld att delta hela helgen: 1 000 kronor.

 

Du avbokar ditt deltagande via e-post luleastift.kursavbokning@svenskakyrkan.se