Tisdagsluncher på Café Glimten

Vår gemenskap börjar kl. 11 med andakt och sång. Sedan berättar eller musicerar dagens inbjudna gäster. Avslutningsvis äter vi en god lunch (60 kronor). Ingen anmälan – förutom inför terminens sista gång.

Café Glimten, Örnens vård- och omsorgsboende, Trädgårdsgatan 23.

Buss: Närlinjen 65 har en hållplats alldeles intill Örnen.

Program våren 2020

Tisdag 28/1 kl. 11.00: TENERIFFA MER ÄN SOL OCH BAD. Om utlandskyrkans arbete med Lisbeth Polewey och Kerstin Lindmark.

Tisdag 4/2 kl. 11.00: HUR DU KAN ANVÄNDA DIN MOBIL OCH DATOR. Ingela Karlsson Broström från DigidelCenter Luleå berättar.

Tisdag 11/2 kl. 11.00: KYRKOGÅRDEN EN LEVANDE PLATS. Med Fredrik Lundberg, kyrkogårdschef.

Tisdag 18/2 kl. 11.00: BLANDADE SVENSKA VISOR. Med Niklas Fredriksson och Börje Ekström.

Tisdag 25/2 kl. 11.00: FISKARS – MYCKET MER ÄN DE ORANGEA SAXARNA. Lars Lindberg, Luleå Hembygdsförening, visar bilder.

Tisdag 3/3 kl. 11.00: LITE´ POESI I VÄNTAN PÅ VÅREN. Med Leo Hassler.

Tisdag 10/3 kl. 11.00: DINA RÄTTIGHETER SOM KONSUMENT. Med Stina Israelsson, Konsumentvägledningen Luleå.

Frågor?
Kontakta diakon Karin Sandlund Naréus, 0920-26 48 40.

Tisdagsluncherna arrangeras i samarbete med Sensus studieförbund.