Pingstnovena 2019

– nio dagars bön fram till Pingstdagen

Fredag 31 maj kl. 18, Kyrkogatan 7c: VI TROR PÅ DEN HELIGE ANDE. Charlott Rehnman, domprost.

Lördag 1 juni kl. 18, Hertsökyrkan: MÅ HAN GE ERT INRE ÖGA LJUS. Bo Nordin, präst.

Söndag 2 juni kl. 11, Hertsökyrkan: Högmässa HJÄLPAREN KOMMER. Torbjörn Lindahl, präst.

Måndag 3 juni kl. 18, Mjölkuddskyrkan: ANDEN OCH ÖKNEN. Sarah Lantz, präst.

Tisdag 4 juni kl. 18, Mjölkuddsgården: ANDENS GÅVOR. David Rönnlund, präst, Johan Marklund, pedagog.

Onsdag 5 juni kl. 18, Örnäsets kyrka: DEN HELIGE ANDES TEMPEL. Mats Reimhagen, präst.

Torsdag 6 juni kl. 18, Örnäsets kyrka: SÅNG I ANDEN - MUSIKEN SOM NÅDEGÅVA. Boel Paulin, präst.

Fredag 7 juni kl. 19, Domkyrkan: Ungdomsmässa VÄNTAN ÄR ÖVER. Tomas Lång och Mikael Sundqvist, präster.

Lördag 8 juni kl. 18, Kyrkogatan 7c: STENHJÄRTAT. Anna Krigsman, präst.

Välkommen!

Medarrangör: Sensus studieförbund