På Ordets och psalmens vingar

Sjung och minns, lyssna och fördjupa dig – kom till Luleå domkyrka och stanna till kring det kristna budskapet och våra käraste sånger.

Sensommarspecial:

• 22/8 I denna ljuva sommartid – Gud håller allt i sin hand. Gästande kör: South Village Gospel.

Program hösten 2019

Torsdagar udda veckor kl. 18.30 i Luleå domkyrka:

• 12/9 Bliv kvar hos mig – Aftonpsalmer. Aron Tideström, solist.
  • 26/9 Lova Gud i himmelshöjd – Lovsång. Kör: Alviks blandade kör under ledning av Conny Sundström.
  • 10/10 O gränslösa frälsning – Omvändelsen. Kör: Luleå River Choir med Lennart Johansson.
  • 7/11 Det finns ett land av ljus och sång – Himmelen. Kör: Mandakören under ledning av Göran Lindgren.
  • 21/11 Ack, saliga dag, som i hoppet vi bidar – Kristi återkomst. Solist: Kristina Aasa Bygdell.

… dessutom varje gång domkyrkokaplan Tomas Lång och domkyrkoorganist Markus Wargh.

Varmt välkommen!

Tomas Lång