Luncher och caféer

Fika och ät, ta del av program och gemenskap på församlingens olika mötesplatser. Varmt välkommen att vara med på de luncher och caféer som anordnas under vår- och höstterminen.

Höstterminen 2019

Luncher och caféer med program

TISDAGSLUNCHER på Glimten, Örnens vård- och omsorgsboende från 24 september till 26 november 2019. Här hittar du höstens program för tisdagsluncherna.

TISDAGSCAFÉ I ANDREASKYRKAN på Björkskatan. Varannan tisdag, udda veckor, kl. 11.00-13.30 från 10 september till 3 december 2019.
Kl. 11 Andakt och program - exempelvis musikunderhållning eller föreläsning.
Kl. 12 Fika (25 kr) och gemenskap runt kaffebordet. Möjlighet att träffa och boka tid med en diakon. Kontakt: Ulrica Vedin, diakon, tel. 0920-26 49 05.
Arrangeras i samarbete med Sensus.

Skaparkaféer

DIAKONAL VERKSTAD. Varje måndag från 2 september till 18 november 2019  håller Diakonala verkstaden öppet i Örnäsgården kl. 13-16. Ett skaparkafé med samvaro och möjlighet till handarbete för försäljning till förmån för församlingens diakonala arbete.
Information: Hans Bennebrant, tel: 0920-26 49 33.

STICKCAFÉ. Varannan måndag, udda veckor, från 9 september till 18 november är det stickcafé i musikrummet i Örnäsgården kl. 13-15.
Information: Hans Bennebrant, tel: 0920-26 49 33.

Kyrkluncher och kyrkkaffe

SOPPLUNCH i Mjölkuddsgården torsdagar kl. 11-12.30 från 5 september till 12 december. Vegetarisk soppa, bröd och kaffe, 30 kr. Välkommen till måltidsgemenskapen! Du behöver inte anmäla dig till lunchen.
Kontaktperson: Anna-Lena Ljungkvist, tel. 0920-26 48 56.

Läs mer om kyrkkaffe och kyrkluncher som serveras i anslutning till gudstjänster eller annan verksamhet, under Program.

Fler mötesplatser

KYRKÖPPET och DIAKONAL MOTTAGNING I ANDREASKYRKAN på Björkskatan. Varannan tisdag kl. 12-13.30 från 3 september till 10 december 2019. Enkelt fika och gemenskap runt fikabordet. Möjlighet att träffa och boka tid med diakon. Kyrksalen är öppen för enskild bön.
Kontakt: Ulrica Vedin, diakon, tel. 0920- 26 49 05.

DIAKONI I CENTRUM. Gemenskap, Möten, Sinnesro, Kaffe och smörgås, dessa är våra ledord. Diakoni i centrum är en öppen verksamhet där vi välkomnar människor oavsett tro eller nationalitet. Här träffar du diakoner, som kan ge till dig stöd, råd och hjälp i livets olika utsatta livssituationer. Läs här om Diakoni i centrums öppettider.