Hjälp Noa hitta djuren

Från 12 juni till 19 augusti kan du hjälpa Noa att hitta alla djur som han ska ha med på sin stora båt.

Noa väntar på den stora översvämningen och har fått i uppdrag av Gud att samla in olika djur som ska få följa med honom på den stora båten han byggt. Nu behöver Noa hjälp att hitta djuren. Kan du hjälpa honom?
Djuren har gömt sig i olika skyltfönster i centrala Luleå. Leta upp djuren och skriv upp vilket djur det är och i vilken affär du hittat det. Det finns 15 djur. Låt djuret stå kvar.

Chans att vinna pris

Om du vill ha chans att vinna ett pris så kan du skriva upp vilka djur du hittat och i vilket skyltfönster på en svarsblankett som du kan ladda ner här eller så kan du skriva in svaren direkt i ett mejl till oss. Mejla in ditt svar och ditt mobilnummer till lulea.barn@svenskakyrkan.se

Priser

Alla som deltar i Luleå domkyrkoförsamlings sommaraktiviteter för barn och mejlar in sitt svar tillsammans med sitt telefonnummer har chans att vinna ett pris. Om du vinner meddelar vi dig, via sms eller mejl, när och var man kan komma och hämta priset. Tävlingarna avslutas 19 augusti och därefter kontaktar vi dig.