GPS Quiz

Gå en tipsrunda med hjälp av din telefon så kan du vinna ett pris! Tävlingen pågår 12 juni till 19 augusti.

Gå en tipsrunda med hjälp av din telefon!
För att spela en tipsrunda så ska du gå till play.gpsquiz.com med webbläsaren i din mobiltelefon. (Obs. GPS Quiz-appen som fanns tidigare fungerar inte längre.)
Det finns tipsrundor med start vid Mjölkuddskyrkan, Domkyrkan, Örnäsets kyrka, Hertsökyrkan och Björkskata centrum. Obs. Det är fem olika tipsrundor så man kan göra alla.
För att få chans att få ett pris mejla in lagnamnet som du angett och ditt mobilnummer till lulea.barn@svenskakyrkan.se

Priser

Alla som deltar i Luleå domkyrkoförsamlings sommaraktiviteter för barn och mejlar in sitt svar tillsammans med sitt telefonnummer har chans att vinna ett pris. Om du vinner meddelar vi dig, via sms eller mejl, när och var man kan komma och hämta priset. Tävlingarna avslutas 19 augusti och därefter kontaktar vi dig.